joi, 3 ianuarie 2013

Lăcomia capitalistă generează violenţa comunistă


Kliment Vorosilov scria pe Facebook:
Gandirea capitalista fara perdea.Acest blog scris de un om bolnav,care predica un capitalism a la Friedrich Hayek fara sa realize...ze ca tocmai moartea statului social este cel mai mare pericol pt sistemul capitalist occidental in acest moment,ne arata dezumanizarea ''omului capitalist''... Cititi si nu va mirati daca in viitor vor aparea tot mai multe asemnea specimene...imaginati-va si cum ar putea arata lumea viitorului apropiat cu o asemnea gandire de dreapta ca ideologie dominanta.... E important si sa se faca diferenta dintre statul social functionand in cadrul unui sistem capitalist(adica statul ala social care moare acum) si statul social din cadrul unui sistem socialist cu adevarat( de care inca nu am avut parte cu adevarat)....

Rectificare:
bogdan:

"O precizare: Textul nu este scris de cel care are nick-ul Kliment Vorosilov, ci de administratorului grupului de FB ”Noi suntem comuniști români”, dl Nertan Sebastian."


Am făcut următorul comentariu:
Ăla (Mihai Giurgea) nu-i om normal. Trebuie să fii îndrăcit să scrii aşa:
"Iar noi avem curajul să spunem că lăcomia este bună. Lăcomia a creat civilizaţia. Fiţi lacomi! Fiţi bogaţi! Luaţi totul de la săraci şi nu le daţi nimic înapoi!"
Mi se pare moral ca săracii să le plătească în aceeaşi monedă. „Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. „Cine scoate sabia de sabie va pieri”.
Îndrăcitule, dacă s-ar întâmpla minunea ca plopul să mai facă o dată mere, pe unde te-ai ascunde ? Vedea-te-aş în boxa acuzaţilor ! Oare, de acolo, aceeaşi "filozofie" pe pâine ai mânca ? Ai avea demnitatea lui Nicolae Ceauşescu ori te-ai milogi precum Tudor Postelnicu ?
Când citesc ce scriu oameni ca el, ajung să înţeleg până şi crimele din timpul comunismului.
Ajung să înţeleg şi mesajul Internaţionalei.

2 comentarii:

  1. O precizare: Textul nu este scris de cel care are nick-ul Kliment Vorosilov, ci de administratorului grupului de FB ”Noi suntem comuniști români”, dl Nertan Sebastian.

    Omul acesta, Giurgea, este maladiv, un maladiv periculos însă, în condițiile în care tipul lui de nebunie este contagios.

    RăspundețiȘtergere
  2. WhatsApp: +1 (478) 247-0671 sau e-mail: okosunhomeofsolution@gmail.com
    CEL MAI BUN PENTRU COPII, CARE VĂ VĂ AȚI AJUTA CĂ AȚI VĂ RUGĂM LOVE-UL LOVE, EX-GIRLFRIEND, GIRLFRIEND, EX-BOYFRIEND, BOYFRIEND, EX-WIFE, WIFE, EX-HUSBAND, HUSBAND ÎN 48 ORE, SPELLS TO RETURITE REUNITE EX LOVER

    RăspundețiȘtergere